HRVATSKA PJEVAČICA MIJENJA PROFESIJU! Severina postaje VODITELJKA na jednoj Banjalučkoj televiziji!

Banja Luka Region Zabava

mmgradiska 9. septembar. 2021.

Severina Vučković postaje voditeljka! Hrvatska pjevačica će imati svoj tok-šou na banjalučkoj televiziji Una, iza koje stoji sin Milorada Dodika, Igor Dodik.
Kreće krajem godine

Seve se nedavno dogovorila sa Igorom Dodikom da ona bude autor emisije koja će se emitovati na regionalnom kanalu sa sjedištem u Banjaluci. 

– Čelnici televizije Una, koja bi trebalo da počne sa radom do kraja godine, vjeruju da bi Seve bila pun pogodak za gledanost jer ima armiju obožavalaca. Ona u početku nije bila sigurna da li želi da pristane na tok-šou. Dugo je razmišljala i na kraju je odlučila da ipak radi kao voditeljka, jer je dobila ponudu koja se ne odbija! Uostalom, novac joj je sada prekopotreban jer opet neće imati dovoljno koncerata zbog koronavirusa – priča izvor blizak pjevačici. 

Ovo neće biti prvi put da se pjevačica bavi voditeljskim poslom. Ona je još 1989. godine vodila muzičku emisiju “Top Cap” sa koleginicom Ivanom Banfić. A prije godinu i po, dok je tokom policijskog časa bila zatvorena u kući tadašnjeg svekra Dragana Kojića Kebe, osmislila je emisiju “Seveteve”, koju je svake subote emitovala na svom Jutjub kanalu. U toj emisiji je farbala jaja, spremala ribu, pjevala sa Kebom, čistila kuću, radila intervju sa Neletom Karajlićem… To se dopalo njenim fanovima, pa je više od 50.000 ljudi gledalo svaku epizodu “Seveteve”. 

/informer/