SERVISNE INFORMACIJE ZA 2. SEPTEMBAR 2021. GODINE

Gradiška

mmgradiska 2. septembar. 2021.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa bilo je mirno, bez narušavanja javnig reda i mira.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška juče su intervenisali u 9:50 zbog zapaljene slame u Novoj Topoli, a 26 minuta iza ponoći gasili su požar koji je zahvatio pomoćni objekat u Novoj Topoli.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice nije bilo poroda

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 42 pacijenta. Dežurni su bili doktori Jelena Lakić Kovačević i Jelena Kovačević.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnice da će danas u vremenu od 9 do 17 časova biti bez električne energije. Do kraćeg zastoja u isporuci doći će i na trafostanici Čatrnja 3 Vižman u trajanju od 10 do 14 časova.

VODOVOD – Iz Komunalnog preduzeća “Vodovod” Gradiška apeluju na sve korisnike komunalnih usluga da racionalno troše vodu, naročito one koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima gdje već dolazi do prekida u redovnoj isporuci vode.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada odvija se prema ustaljenom rasporedu.

/grad gradiška/