SERVISNE INFORMACIJE ZA 31. AVGUST 2021. GODINE

Gradiška

mmgradiska 31. avgust. 2021.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa evidentirano je šest krivičnih djela.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška nisu imali intervencija.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa nije bilo poroda.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 39 pacijenata. Dežurni doktori subili Zlatko Kotaraš i Daliborka Milanović.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnica da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Do kraćek zastoja u isporuci električne energije doći će i na trafostanici Kanal.

VODOVOD – Iz Komunalanog preduzeća “Vodovod” Gradiška apeluju na sve korisnike komunalnih usluga da racionalno troše vodu, naročito one koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima gdje već dolazi do prekida u redovnoj isporuci vode.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada odvija se prema ustaljenom Rasporedu. Preduzeće “Gradska čistoća” obaviještava korisnike da se od 30. avgusta odvoz komunalnog otpada i održavanje javne higijene vršiti od 7 časova.

/grad gradiška/