SERVISNE INFORMACIJE ZA 30. AVGUST 2021. GODINE

Gradiška

mmgradiska 30. avgust. 2021.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa nije bilo intervencija.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su jednu tehničku intervenciju juče u Žeravici u 12.58 časova.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 71 pacijent. Dežurni doktori subili Sanja Kežić, Jekena Lakić Kovačević i Daliborka Milanović.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Jablanica da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova.

VODOVOD – Iz Komunalanog preduzeća “Vodovod” Gradiška apeluju na sve korisnike komunalnih usluga da racionalno troše vodu, naročito one koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima gdje već dolazi do prekida u redovnoj isporuci vode.
U saopštenju KP „Vodovod“ se naglašava da u trenutnim vremenskim uslovima čak i najmanji kvarovi na vodovodnoj mreži znatno utiču na poremećaj u vodosnadbjevanju.

GRADSKA ČISTOĆA – Komunalno preduzeće “Gradska čistoća” obaviještava korisnike da će od danas 30. avgusta odvoz komunalnog otpada i održavanje javne higijene vršiti od 7 časova.

/grad gradiška/