SERVISNE INFORMACIJE ZA 27. AVGUST 2021. GODINE

Gradiška

mmgradiska 27. avgust. 2021.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjena su tri krivična djela i dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su jednu tehničku intervenciju juče u 18.07 časova u Dušanovu.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa nije bilo porođaja.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 36 pacijenata. Dežurni doktori bili su Zlatko Kotaraš i Jelena Lakić Kovačević.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnice da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Do kraćih prekida u isporuci dolaziće i na trafostanicama Donji Karajzovci 3 Birnkner, Laminci Ratkovići, Mičije i Topola Ambulanta.

VODOVOD – Iz Komunalanog preduzeća “Vodovod” Gradiška apeluju na sve korisnike komunalnih usluga da racionalno troše vodu, naročito one koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima gdje već dolazi do prekida u redovnoj isporuci vode.
U saopštenju KP „Vodovod“ se naglašava da u trenutnim vremenskim uslovima čak i najmanji kvarovi na vodovodnoj mreži znatno utiču na poremećaj u vodosnadbjevanju.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada u protekla 24 časa odvijao se po predviđenom planu, bez zastoja.

/grad gradiška/