SERVISNE INFORMACIJE ZA 19. AVGUST 2021. GODINE

Gradiška

mmgradiska 19. avgust. 2021.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su dvije intervencije gašenja požara na otvorenom. U dva navrata gasili su zapaljenu travu u Gašnici.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođene je djevojčica i tri dječaka.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 37 pacijenata. Dežurni doktori bili su Zlatko Kotaraš i Jelena Moravac.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnica i Berek izlaz Turjak da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Do kraćih prekida dolaziće i na trafostanicama Cerovljani 1, Čatrnja 6, Milivojevići, Rovine 2, Jelšingrad 2, Brestovčina Todorović, Donji Karajzovci 2, Dmitrovići i Gornji Karajzovci Đakići.

VODOVOD – Iz Komunalnog preduzeća „Vodovod“ Gradiška obavještavaju korisnike koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima da zbog neracionalne potrošnje vode neće imati redovno snabdijevanje vodom.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada u protekla 24 časa odvijao se po predviđenom planu, bez zastoja.

/grad gradiška/