Inja Ponjavić: Djevojka iz Gradiške na takmičenju za Miss Republike Srpske (Foto)

Gradiška Republika Srpska Uncategorized

Gradiščanka Inja Ponjavić jedna je od učesnica ovogodišnjeg takmičenja Izbora za Miss Republike Srpske, a za titulu najljepše bori sa još 18 učesnica.

Inja je gostujući u programu “Radio Gradiške” rekla da će se prvih 13 učesnica boriti za titulu Miss BiH i izrazila očekivanje da će ući u ovaj krug takmičenja, dok je konačni cilj pobjeda u posljednjem takmičenju.

“Voljela bih da predstavim sebe i Gradišku najbolje što mogu, i da se barem malo odužim našim sugrađanima koji mi daju svakodnevnu  podršku“, rekla je Ponjavićeva i dodala da je imala podršku i nekih privrednih subjekta iz našeg grada.

Istakla je da je zbog epidemiološke situacije izostala uobičajena regionalna takmičenja i pripreme i da je direktno od prijavljenih kandidatkinja izabrano 18 finalistkinja.

“Potrebno je da djevojka koja ponese titulu mis Republike Srpske i mis BiH ima lijepu figuru, kao i lice. Pored fizičke ljepote treba posjedovati onu unutrašnju. Treba zračiti pozitivnom energijom, da je nasmijana, vesela, harizmatična, graciozna”, kaže Ponjavićeva.

Ona je dodala da su joj velika podrška porodica i prijatelji. Inja je student prve godine Fakulteta političkih nauka, smjer novinarstvo i komunikologija i aktivna je u mnogih humanitarnim dešavanjima u Gradišci.

Takmičenje će se održati u petak, 13. avgusta u Nevesinju u organizaciji „ABC models“, a Inju koja se nalazi pod rednim brojem 13 možete podržati pozivom na broj telefona 096/840-813.

/radio gradiška/