SERVISNE INFORMACIJE ZA 11. AVGUST 2021. GODINE

Gradiška

mmgradiska 11. avgust. 2021.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjeno je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su jednu intervenciju na gašenju trave u Čatrnji u 13.22 časova.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 37 pacijenata. Dežurni doktori bili su Zlatko Kotaraš i Daliborka Milanović.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnice da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Do kraćih prekida dolaziće i na trafostanicama Rovine 3, Cerovljani 1, Grbavci Luke, Turjak 1 i Kijevci 3 škola.

VODOVOD – Iz Komunalnog preduzeća „Vodovod“ Gradiška obavještavaju korisnike koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima da zbog neracionalne potrošnje vode neće imati redovno snabdijevanje vodom u vremenu od 20 časova uveče do 8 časova ujutro. Redukcija vode trajaće dok se uslovi vodosnabdijevanja ne promijene.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada u protekla 24 časa odvijao se po predviđenom planu, bez zastoja.

/grad gradiška/