SERVISNE INFORMACIJE ZA 6. AVGUST 2021. GODINE

Gradiška

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška nisu imali intervencija.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice rođena su dva dječaka i dvije djevojčice.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 30 pacijenata. Dežurni su bili doktori Daliborka Milanović i Danijela Kocka.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se snabdjevaju sa 20-kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnica da će danas doći do obustave isporuke električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Potrošači koji se napajaju sa 20-kilovoltnog dalekovoda Laminci bez struje će biti u vremenu od 8:30 do 13:30 časova. Obustava električne energije će biti i potrošačima koji se snabdjevaju sa 20-kilovoltnog dalekovoda Podgradci izlaz Gradiška i Matura, kao i trafostanicama Kevići, Sovjak 2, Miloševo Brdo 2 i 3, Sovjak 3 i Podgradci vodovod.

VODOVOD – Iz Komunalanog preduzeća “Vodovod” Gradiška obavještavaju korisnike koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima da zbog neracionalne potrošnje vode neće imati redovno snabdjevanje vodom u vremenu od 20 časova uveče do 8 časova ujutro. Redukcija vode trajaće dok se uslovi vodosnabdjevanja ne promjene.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada u protekla 24 časa odvijao se po predviđenom planu, bez zastoja.

/grad gradiška/