DJEVOJČICA (4 )U AUTOMOBILU UMRLA OD VRUĆINE! Poznati detalji tragedije u Banjaluci

Banja Luka

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policajcima banjalučke Policijske uprave

Tijelo četvorogodišnje djevojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mjestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, prenose lokalni mediji.

Kako navode Nezavisne novine, uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrijavanje. Sagovornici tog lista ističu da je četvorogodišnja djevojčica, prema prvim informacijama, bila satima u automobilu, koje je bilo parkirano na suncu.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno im je da je tijelo djeteta, rođenog u Njemačkoj, pronađeno juče oko 16.30 časova.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti djeteta, dežurni tužilac je naložio da se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mjere.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policajcima banjalučke Policijske uprave.

Podsjetimo, tragedija se umalo dogodila juče i u Hrvatskoj, nakon što je mladi par ostavio dvije djevojčice i psa u zaključanom automobilu u Poreču. Djeca su u zaključanom vozilu bila oko sat vremena i hitno su prevezeni u bolnicu.

/espreso/nezavisne/