SERVISNE INFORMACIJE ZA 26. JUL 2021. GODINE

Gradiška

mmgradiska 26. jul. 2021.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa nije bilo krvičnih dijela niti narušavanja javnog reda i mira.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su četiri intervencije. Prva na gašenju niskog rastinja u Gašnici u 13:30 časova, zatima na gašenju automobila u ulici Arčibalda Rajsa u 16:02, vatrogasci su gasili nisko rastinje u Novoj Topoli u 17:30 i drvo u Brezik Lamincima u 20:31 časova.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođeni su djevojčica i dječak.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledana su 82 pacijenta. Dežurni doktori bili su Danijela Kocka, Marijan Janković i Jelena Moravac.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kV dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnice  da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova i na trafostanicama Seferovci škola, Gornja Jurkovica, Centar 1, Dubrave 3 Dindići, Adžino selo 2 i Lipovača 5.

VODOVOD – Iz KP ”Vodovod” Gradiška obavještavaju korisnike da je isporuka vode uredna.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada u protekla 24 časa odvijao se po predviđenom planu, bez zastoja.

/grad gradiška/