SERVISNE INFORMACIJE ZA 21. JUL 2021. GODINE

Gradiška

mmgradiska 21. jul. 2021.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjena su četiri krivična djela.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su tri intervencije. Prva je bila tehnička intervencija u Lamincima u 8: 15 časova, intervencije su bile na gašenju niskog rastinja u Rovinama u 16:18 časova i u Kočićevu u 18:45 časova.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa nije bilo porođaja.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 35 pacijenata. Dežurne doktorice bile su Daliborka Milanović i Jelena Lakić Kovačević.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Čatrnja (trafostanica Gradiška 2) da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Do kraćih prekida u isporuci električne energije dolaziće i na trafostanicama Kozinci 3, Krošnja 1, Rovine 7, Laminci kanal, Čarapaši, Topola Srbački put, Miljevići 1, Vilusi Ivaštani, Jazovac Nikolići i Jazovac Donjani.

VODOVOD – Iz KP ”Vodovod” Gradiška obavještavaju korisnike da je isporuka vode uredna.

GRADSKA ČISTOĆA – Odvoz otpada u protekla 24 časa odvijao se po predviđenom planu, bez zastoja.

/grad gradiška/