Gradsko pozorište Gradiška: Predstava “PASTORALA” na otvorenoj sceni

Gradiška Kultura

mmgradiska 12. jul. 2021.

Gradsko pozorište Gradiška za kraj ove pozorišne sezone, našim sugrađanima poklanja igranje predstave “Pastorala” u predivnom ambijentu iza Zavičajnog muzeja, kod popularne kafane “Staro mjesto”.

Predstava “Pastorala” je naša nova predstava koja je svoju premijeru imala 14. maja i tri reprize u zatvorenom gdje je broj publike bio ograničen.

Sada na otvorenom možemo da igramo za sve koji žele tu ljetnu noć 14.jula početi sa nama u 21 čas i uživati u pozorišnim čarolijama na otvorenom.Predstava “Pastorala” je razigrana komedija čija radnja se i odvija ljeti na otvorenom, a u kojoj mladi glumci donose likove svojih godina koji istražuju međusobne odnose, propituju ljubav i seksualnost, upoznaju sami sebe.

Kroz ovu komediju govori se o odnosu između sela i grada, modernog i tradicionalnog, o vječnom odnosu između muškaraca i žena,ljubavnim intrigama i strastima.Ovo je prije svega priča o mladosti i ljepoti, o zaljubljivanju i sreći.

Ovo igranje predstave realizuje se u saradnji sa Zavičajnim muzejom Gradiška i kafanom ” Staro mjesto”, a uz podršku Gradske uprave Gradiška.

Očekujemo vas u srijedu 14.jula u 21 čas, ulaz je slobodan.