Zbog tuče, potpredsjednik Narodne skupštine Srpske Šulić otpustio svog vozača Dragana Marjanovića

Gradiška

mmgradiska 11. jul. 2021.

Nakon vijesti u pojedinim medijima o učešću u tuči Dragana Marjanovića, vozača potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Denisa Šulića, reagovao je i sam Šulić.

Naime, sve desilo u noći sa četvrtka na petak, gdje je u tuči nekoliko mladića učestvovao i Šulićev vozač Dragan Marjanović. U tom sukobu lice inicijala S.G. je zadobio povrede. Marjanović je s još nekoliko momaka priveden i saslušan od strane pripadnika Policijske uprave Gradiška, nakon čega je pušten, a po svemu sudeći čitav slučaj će dobiti i sudski epilog.

Šulić je potvrdio da je Marjanović sada već njegov bivši vozač, jer, kako je istakao Šulić “Neprihvatljivo, nedopustivo i neoprostivo je da se bilo koji uposlenik bilo koje institucije dovodi u vezi sa bilo kakvim nasiljem”.

On se ovim povodom oglasio i na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici saopštenjem.

“Nakon svega što se desilo imam potrebu da se oglasim. Zbog Gradiške, zbog svih svojih prijatelja, komšija i poznanika. Najviše zbog istine.

Ne znam šta je uradio Dragan Marjanović, ne sumnjam da će to utvrditi nadležni organi, koje pozivam da, ako je učinio išta loše, bude najstrožije kažnjen.

On od juče nije zaposlen kao vozač u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ja sam tražio raskid njegovog ugovora jer na to imam pravo kao potpredsjednik. 

Neprihvatljivo, nedopustivo i neoprostivo je da se bilo koji uposlenik bilo koje institucije dovodi u vezi sa bilo kakvim nasiljem” tvrdi Šulić.