Ovo je kuća užasa: Žena ležala u lokvi krvi, dječica oko nje, plakala – “Ubio si našu mamu”

Hronika Region

Nakon nekoliko sati završena je operacija D.K. (30) koju je nožem napao suprug R. K., a tom prilikom povrijedio i njihovog sina (11).

– Operacija je bila izuzetno teška i zahtjevna, ona se trenutno nalazi na odjeljenju intenzivne njege i životno je ugrožena – potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

R. K. još nije uhapšen, a policija i dalje pretražuje teren.

Komšije kažu da prizor koji su zatekli jutros nikad neće zaboraviti.

– Čekao je da dijete otvori vrata kako bi otišlo do poljskog wc-a i uletio je u kuću. Ona je ležala u lokvi krvi, a dječica su bila oko nje. Plakala su govoreći da im je ubio mamu. Rekao mi je ako još samo jedan korak priđem da će i mene ubiti – priča komšinica za RINU.

R. K. je pre nepunih mjesec dana pokušao da zapali ženu i porodičnu kuću.

– Kad je trezan sa njim i može da se porazgovara, ali često je u alkoholisanom stanju i tada je poprilično nasilan. Oni su se doselili iz jednog ivanjičkog sela, policija je često dolazila kod njih. Ljubomora je bila uzrok njihovih problema – kažu komšije.

Prema nezvaničnim informacijama, R. K. je sa sobom poneo konopac i nestao u šumi. Spekuliše se da je njegova supruga trudna i da je to bio jedan od razloga ove posljednje svađe, ali to još nije potvrđeno.

/atvbl/*