Evo kako da uklonite bradavice za 5 dana!

Zdravlje

Za razliku od nekih drugih bolesti koje bole a ne vide se, bradavice ne bole, ali se zato vide i to je ono što najviše smeta. Evo kako da ih se riješite.

Bradavice su ružne izrasline na koži koje ponekad djeluju kao mali baloni koji vise. Uz to što su ružne i često se nalaze na mjestima na kojima nam smetaju. Evo kako da ih se riješite bez pomoći lijekara.

Iako nisu opasne i obično ne bole, bradavice su izrasline kojih bi svako ko ih ima htio da se oslobodi. Obično izrastu na nekim neugodnim mjestima kao što su ruke, stopala ili vrat, pa se jasno vide, zbog čega se osjećamo neprijatno.

Ali, nema razloga za brigu, jer ih se možete riješiti kod kuće, bez intervencije lijekara. Kako biste to postigli, sve što vam treba je jabukovo sirće. Ovaj sastojak pomoći će vam da bezbolno uklonite bradavicu, bez straha da će vam ostati ikakav ožiljak.

Samo nanesite nekoliko kapi jabukovog sirćeta na flaster, pa ga zalijepite na prethodno očišćenu bradavicu. Flastere menjajte svakodnevno, te svaki put očistite bradavicu i stavite novi flaster sa jabukovim sirćetom. Ako to budete redovno to radili, bradavica bi trebalo u potpunosti da nestane u roku od pet dana.

/prirodni-lijek.com/*