Lavovi razmišljaju o promjeni posla, Škorpioni imaju priliku za novu vezu, Ovan treba više sna

Zabava

OVAN

Možete da očekujete da ćete imati neke nesporazume na polju posla. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje sada. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da sa vama pravi ozbiljnije promene. Potrebno vam je više sna.

BIK

Možete da računate na ostvarenje pozitivne poslovne atmosfere kojom ćete generalno biti zadovoljni. Moguće je da ćete na ovom polju naći ljubav koja vam je dugo bila potrebna. Dobro se osećate danas.

LAV

Razmišljate o promjeni posla jer osećate da na trenutnom radnom mestu ne možete da budete sasvim zadovoljni. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije sigurna da li uopšte želi nešto više od flerta. Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA

Vrijeme je da se posvetite poslu i da date sve od sebe kako bi riješili probleme koji vas opterećuju. Pred vama je period u kojem ćete imati nova poznanstva i brojne prilike za nove veze. Skloni ste gojenju. Pazite na ishranu.

VODOLIJA

Moguće je da je ste ostvarili promjene koj ste imali u planu i da ste iz tog razloga veoma zadovoljni. Neko iz prošlosti pokušava da se vrati u vaš život, ali vi na to ne pristajete jer imate novu ljubav. Problemi sa zubima.

/glossy.espreso.co.rs/*