Pročitajte dnevni horoskop za 12. jun!

Zabava

Ovan

Bilo bi dobro da se fokusirate na sve što ste ostavljali za kasnije. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Brinite više o svom zdravlju.

Bik

Romantični ste i odlično raspoloženi. Ako ste u vezi možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja će da vam prija. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se usredsredite na nove prilike za ljubav.

Blizanci

Potreban vam je odmor. Preosjetljivi ste. Nije vam lako da dođite brzo do rješenja problema, treba vam više motivacije.

Rak

Dozvolite sebi malo oduška. Ne nervirajte se previše zbog obaveza nego odradite ono što je prioritet. Dobro je vrijeme da se sredi dokumentacija.

Lav

Veoma ste pozitivni i vrijedni. Fokusirajte se na rad, a moguća je čak i povišica. Imaćete pomoć kolega u svemu što ste zamislili.

Djevica

Iznenadite voljenu osobu ukoliko to niste odavno odradili. Potrudite se da ugodite i sebi i njoj. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da ćete baš da budete posvećeni poslu.

Vaga

Želite da rasteretite sebe viška obaveza. Pokušajte da se bolje organizujete. Potrebna vam je podrška neke bliske osobe da biste uspjeli u svemu što radite.

Škorpija

Iako vam je teško da prihvatite neke činjenice o sebi, na koje ukazuju prijatelji, možda baš to može da vam pomogne da budete uspješniji. Saradnja sa drugim ljudima je odlična. Bilo bi dobro da se fokusirate na jednu ideju, a ne na više.

Strijelac

Bitno je da budete praktični i da se dobro organizujete. Saradnici nemaju razumijevanje za vaše promjene raspoloženja. Isključite emocije iz rada i tako ćete lakše da dođete do uspjeha.

Jarac

Bilo bi dobro da razmislite o nekoj rekreaciji i kako da bolje iskoristite vikend. Nije dobro da pretjerujete sa poslom. Veoma ste rasejani i pazite da ne napravite neku grešku.

Vodolija

Štednja je obavezna. Potrudite se da date sve od sebe da ne kupujete stvari koje vam nisu neophodne. Nemate mnogo vremena za uživanje, ali ne zapostavljajte voljenu osobu.

Ribe

Saradnja sa drugima je odlična. Problemi se lako rješavaju. Najbolje bi bilo da se fokusirate na pozitivne osobe sa kojima ste već imali priliku da radite.

/mondo.ba/*