Severina upisala školu pjevanja

Zabava

Hrvatska pop zvijezda Severina Kojić vratila se u školsku klupu da utvrdi gradivo jer duže od godinu dana nigdje nije nastupala zbog pandemije korona virusa.

“Upisala sam časove pjevanja! Već šest mjeseci vježbam glas sa profesorom muzike da bih uspjela da otpjevam numere na novom albumu, koje nimalo nisu lake. Veliki sam perfekcionista i želim da sve zvuči savršeno. Bez muke nema nauke”, kaže pjevačica.

Ona objašnjava šta ju je natjeralo da se poslije brojnih hitova i tri decenije na muzičkoj sceni vrati u školu.

“Volim da se usavršavam i napredujem, a korona je pravi trenutak za to, jer imam vremena da se posvetim sebi. Da bih snimila pjesme koje mi se sviđaju, moram da savladam neke nove tehnike pjevanja. Takođe, mnoge stvari koje sam učila u srednjoj muzičkoj školi s vremenom sam zaboravila. Na primjer, solfeđo! Zato svakodnevno imam melodijske vježbe”, priča Seve i dodaje da na časovima izvodi i pjesme koje će se naći na novom albumu:

“To će biti najozbiljniji i najzahtevniji projekat na kom sam radila. Prvi singl ću objaviti u junu, a poslije njega i cijeli album. Riješila sam da poslije korone i teškog perioda koji je iza nas snimim vesele pjesme. Potrebno nam je pozitivne energije”, navela je.

I dalje zakonita snaha Dragana Kojića Kebe, koja godinu i po dana živi rastavljena od njegovog sina Igora, kaže da se uželjela nastupa.

“Nadam se da ću, kad snimim novi album, napokon početi s koncertima. Nedostaje mi energija koju mi daje publika. Zato sam se nedavno i vakcinisala protiv korone. To sam uradila da bismo napokon mogli normalno da živimo, da se volimo, grlimo, ljubimo, pevamo… Naravno, i da putujemo!”,  poručuje Severina.

/nezavisne.com/*