Iskustvo našeg čovjeka u AMERICI šokiralo je Tviteraše: Supruga mu se porodila u bolnici u Čikagu, a smrznućete se od JEDNOG POGLEDA NA RAČUN!

Društvo Svijet

Nedavno je iskustvo čovjeka s našeg područja koji živi i radi u Americi pokrenulo Twitter zajednicu u Srbiji. Podijelio je fotografiju troškova isporuke supruge u američkoj bolnici u Chicagu, a račun je doslovno bio u nevjerici!

Naime, ukupni troškovi porođaja su prešli 62 hiljade dolara, a najpaprenija cifra bila je ona koju je potrebnio izdvojiti za uslugu carskog reza – čak 42 hiljade dolara!

Ovaj čovek naveo je i da troškove pokriva osiguranje u iznosu od oko 90 odsto, ali ukoliko ga nemate stvari se prilično komplikuju.

Image

“Zamislite da nemate osiguranje. Plus zamislite da se dijete rodilo prerano i mora ostati u NIC jedinici. Ljudi ponekad dobiju višemilionske račune”, dodao je.

Poručio je i da su njega koju su dobile njegove supruga i beba bile apsolutno vrhunske: “Radi se o jednoj od najboljih dječijih bolnica na svijetu. Da je bilo šta pošlo naopako ne bi bilo boljeg mjesta gde bih volio da budu i mama i beba”.

/zena.blic.rs/*