Hit reakcija Žike Todorovića: Italijan sa Evrovizije kasni 30 godina

Region Zabava Zanimljivosti

mmgradiska 25. maj. 2021.

Svoje mišljenje o ovogodišnjim evrovizijskim pobednicima iznio je i glumac Srđan Žika Todorović (56) na svom Instagram nalogu.

Popularni glumac je na Instagramu objavio fotografiju koju je za manje od sat vremena podržalo više od 10 hiljada ljudi.

Naime, on je objavio diptih kadrova na kojima je frontmen glem-rok grupe “Maneskin”, te Đavo iz filma “Mi nismo anđeli”, koga je Žika prvi put tumačio daleke 1992. godine.

Odmah su se u komentarima javili Žikini pratioci.

“Vrati Žiki kostim i ideju”, “Legendo, kasniš 30 godina”, “Tačno uzeo tvoj stajling”, “Tvoja loša kopija”, “Mi smo to kod kuće isto komentarisali” ,”Kasni, brate, kasni”, “Pa ja vidim nešto mi poznato”, “Sad ćemo malo žanr da mijenjamo u po*nić”, “Može biti samo jedan”, i složili se s konstatacijom poznatog glumca.

Inače, Italijani su nakon finala imali pres konferenciju za štampu, a Damiano David je upitan da li je koristio kokain u bekstejdžu.

Naime, švedski novinar pitao je Damiana Davida da li je koristio kokain na Evroviziji. Tim povodom se na zvaničnom Instagram nalogu oglasila i grupa, gdje su istakli:

“Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damian koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovdje da predstavimo našu muziku i srećni smo što smo odnijeli pobjedu na Evroviziji. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali. Rok end Rol nikada neće umrijeti. Volimo vas”, pisalo je u objavi.

/blportal/