OSTAVILE SU NEVJEROVATAN UTISAK Novinari u Roterdamu se grabe da razgovaraju sa Uragankama

Zabava

Predstavnice Srbije na ovogodišnjoj “Evroviziji”, djevojke iz grupe “Hurricane”, osvjetlale su obraz Srbiji kad su se sinoć plasirale u finale pjesmom “Loco Loco”, a za njima vlada prava pomama u Roterdamu, saznaje Blic.

Ljudi, mi smo drugi put u finalu, Ksenija i ja! Nevjerovatan osjećaj, presrećne smo! Ponosne smo na nas – kazala je Sanja Vučić malo poslije pobjede, dok izvor Blica sa lica mjesta otkriva kakva je situacija u pomenutom gradu u Holandiji.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Stranci su oduševljeni našim djevojkama. Skreću pažnju na sebe gdje god da se pojave, a novinari se utrkuju ko će prije razgovarati sa njima. Ostavile su nevjerovatan utisak sinoć, svi su bili sigurni da će proći u finale. I na kladionicama se penju na listama vrtoglavom brzinom, mnogo toga se promijenilo poslije nastupa – kaže naš izvor, pa dodaje:

– Sanja, Ivana i Ksenija odlično govore engleski, a jako su harizmatične, pa nema osobe koja je ravnodušna na njih u Roterdamu. Sigurne su da će se dobro plasirati u finalu, jako su samouvjerene i energiju i te kako prenose na sve oko njih. Daće 101 posto od sebe u finalu, biće još bolje, sigurne su, prenosi Blic.

/srpskainfo.com/*