“KAO GLUMICE IZ FILMOVA ZA ODRASLE” Holandska pjevačica ponizila Uraganke, ali ubrzo su joj stigli odgovori iz cijelog svijeta

Zabava

Djevojke iz grupe “Hurricane” uspjele su da se plasiraju u finale “Evrovizije”. Ksenija, Sanja i Ivana dovele su do usijanja atmosferu u Roterdamu, kada su na sceni zapjevale i zaigrale.

Njihova pjesma “Loco, loco”, odzvanjala je halom. A uz djevojke je bila cijela Srbija.

Međutim, određeni ljudi su pokušali da diskredituju Sanju, Ivanu i Kseniju, iako ih je cijeli svijet podržao.

FOTO: TWITTER/SCREENSHOT

– Srbija je puna botoksa i silikona, to je sigurno – napisala je jedna od djevojaka iz inostranstva koja prati Evroviziju. Međutim, nakon te uvrede čitav Tviter se ujedinio i stao na stranu “Hurricane”.

– Ova nesretnica je bukvalno linčovana zbog vređanja Uraganki – glasio je komentar na Tviteru.

Pored toga, na holandskoj televiziji su ogovarali Hurricane i komentarisali da izgledaju kao plastične lutke i glumice iz filmova za odrasle.

– Evo na TV Holanđani ogovaraju Hurikanke da su kao glumice iz filmova za odrasle i pitaju se što su sve imale plastične intervencije – glasio je tvit, međutim i tu su gledaoci stali u odbranu djevojaka. Napisali su da je djevojke ružno komentarisala propala pjevačica Karin Bloemen.

Podsjetimo, članice grupe “Hurricane” prošle su u finale Evrovizije koje će se održati u subotu 22. maja. Uraganke će nastupati pod rednim brojem 8, prenosi Blic.

/srpskainfo.com/*