Državljanka Srbije nađena MRTVA U BEČU: Tijelo Suzane sa povredama na glavi pronađeno u porodičnom stanu

Hronika

Tijelo ubijene Srpkinje Suzane S. (36) nađeno je sinoć u stanu u Beču, gdje je živjela sa svojim suprugom N. S. (44) i  sedmogodišnjimsinom, prenijeli su austrijski mediji. Suzana je navodno porijeklom iz Trstenika

Nakon što je u srijedu u stanu u Beču u 11. opštini Simering pronađeno telo 36-godišnje žene, uhapšen je njen suprug zbog sumnje da je odgovoran za njenu smrt. Međutim ovaj četrdesetčetvorogodišnji muškarac ubrzo je pušten zbog nedostatka dokaza, ali je i dalje osumnjičen.

– Sud je naložio obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – saopštila je policija.

Istraga se nastavlja, piše Kurir.

Uzrok smrti žene ostao je nejasan. Prema policijskim izveštajima žena je imala povrede po vratu i glavi. Suprug je pozvao Hitnu pomoć oko 5.30 sati zamolio je komšiju za pomoć.

Policija nije željela da saopšti  da li je muž bio u stanu kada je žena umrla ili je kasnije došao.Komšije bračnog para su u šoku. Znaju ih kao prijateljski nastrojene, ljubazne ljude.

Jedan od komšija, izjavio je za “Kronen Zeitung” da je reč o vrlo finoj porodici. Tokom epidemije, doživjeli su tragediju. Roditelji N.S.preminuli su od KOVID 19.

/srpskainfo.com/*