U GRADIŠCI KORONA DERNEK PREKINULA POLICIJA: Privatna žurka za 15 osoba

Gradiška

mmgradiska 13. maj. 2021.

12.05.2021. godine, oko 23,45 časova, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, su po prijavi u jednom ugostiteljskom objektu na području grad Gradiška, zatekli 15 lica, gdje je bila organizovana privatna proslava suprotno mjerama iz zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije

Iz Policijske uprave Gradiška saopšteno je da je u lokalu zatečeno 15 osoba, te da je zbog kršenja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije uhapšen D.M.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da se uhapšeni ispita, te da se protiv D.M. dostavi izvještaju redovnoj proceduri.

– Policijska uprava Gradiška poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi. U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Gradiška će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti – saopšteno je iz PU Gradiška.