“Drago mi je što Porfirije voli moje pjesme” Saša Matić i patrijarh ZAJEDNO NA PROSLAVI ROĐENDANA u Hrvatskoj

Društvo Kultura Muzika

Jedan od najpopularnijih pjevača u regionu, Saša Matić uživao je na rođendanskoj zabavi koja je organizovala njegova prijateljica.

Na rođendanskoj večeri koju je organizovala poznata zagrebačka ugostiteljka, prisustvovao je i Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije, koji dok je bio na mjestu mitropolita zagrebačko-ljubljanskog često dolazio u restoran koji se nalazi u vlasništvu slavljenice, te je postao veliki prijatelj porodice.

Ovom prilikom patrijarh i muzička zvijezda su iskoristili kako bi vrijeme proveli u razgovoru. Nakon što smo dobili fotografiju na kojoj su patrijarh i Matić, pozvali ga je ekipa Blica.

– Sinoć smo bili na rođendanu naše zajedničke prijateljice i u divnom društvu i atmosferi proveli veče. Velika čast i zadovoljstvo mi je pripala da sa našim patrijarhom SPC gospodinom Porfirijem provedem nekoliko sati razgovora, takođe mi je drago što voli moje pjesme – izjavio je ovim povodom Matić.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

Zanimljivo je da su se na slavlju našli gosti sa čitavog Balkana, tako su iz Srbije bili patrijarh Porfirije i Matić, potom nekoliko ljudi iz Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske i Slovenije.

Svi gosti uživali su u lijepoj atmosferi tokom čitave večeri. Smjenjivao se red razgovora, red dobre muzike, a ono oko čega su se svi složili jeste da pjesma,dobre misli i lijepo raspolozenje spaja sve dobre ljude bez obzira odakle oni bili.

Sa druge strane, pjevač već mjesecima u tajnosti radi na novom albumu koji uskoro planira da predstavi javnosti, a povod je 20 godina muzičke karijere. Osim toga, njegovu publiku širom svijeta obradovaće jednim duetom sa svojom koleginicom.

/srpskainfo/