Specijalci upali u podzemnu garažu i zapljenili 45 kg droge: Pogledajte snimak policijske akcije

Region

mmgradiska 07. maj. 2021.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u sklopu akcije “Gnev” zapljenili su oko 45 kilograma marihuane i oko 500 grama kokaina i uhapsili L.Đ. (20) zbog sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u Beogradu zaplijenila 45 kilograma marihuane, 500 grama kokaina i uhapsila jednu osobu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

U naselju Filmski grad, u podzemnoj garaži, pregledom osumnjičenog i vozila koje koristi, policija je pronašla šest paketa sa marihuanom, a u “štek” stanu 42 paketa sa marihuanom, četiri paketa kokaina i improvizovanu eksplozivnu napravu.

Pretresom drugih stanova koje je koristio osumnjičeni na području Beograda, pronađene su folije za pakovanje, elektronske vagice za precizno mjerenje, kao i veća količina dinara i stranog novca, saopštio je MUP.

Uhapšeni L.Đ. (20) se tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće privedeno Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

MUP Srbije objavio snimak spektakularne akcije hapšenja.

/mondo.rs/