Krio se u Srbiji! Dolijao mladi Banjalučanin nakon višemjesečnog bjekstva

Hronika Region
Pripadnici MUP-a RS uhapsili su Mihajala Pavlovića (20) rođenog u Banjaluci, koji je duži vremenski period bio u bjekstvu na teritoriji Srbije, saopštilo je danas Tužilaštvo BiH.

Kako se navodi osumnjičenog za falsifikovanje novca i isprave, uhapsili su pripadnici jedinice za intervencije Banjaluka, a Sud BiH odredio mu je pritvor.

Kako se pojašnjava u saopštenju, navedeni je obuhvaćen je istragom Tužilaštva BiH i MUP-a RS, koja se odnosi na dvojicu osumnjičenih sa područja Banjaluke, koji su osumnjičeni su u stanu na području Banjaluke, nabavili tehničku opremu te vršili falsifikovanje novčanica valute KM, dokumentacije za kredite, dokumenata različite namjene, kao i PCR testova za kovid 19, potrebnih za boravak, putovanja i kretanje, čime se prouzrokovala velika opasnost za zdravlje i bazbjednost građana.

“Osumnjičeni je bio u bjekstvu nakon akcije MUP-a RS u kojoj su u Banjaluci, kod dvojice osumnjičenih, pronađene falsifikovane novčanice, dokumenti raznih namjena, kao i falsifikovani PCR testovi, kojima se ugrožava zdravstvena sigurnost građana”, pojašnjeno je u saopštenju Tužilaštva BiH.

/bl-portal.com/*