Pomoć za Jovančeta, malog malinara sa Manjače, stigla uoči Vaskrsa

Društvo Gradiška

Nakon sto je Srpskainfo objavila reportažu o Jovanu Gajiću, malom malinaru kojem je prije mjesec dana umrla majka, javio se veliki broj čitalaca iz regiona.

U Gradišci je pomoć za Jovančeta (12) organizovao Mićo Lukić, vlasnik preduzeća “Kobra sport”. On je zajedno sa suprugom Brankicom poklonio patike, trenerke i loptu za Jovana i njegovu sestru Jovanu.

“Spontanu ideju da pomognemo Jovanu i njegovoj porodici podržalo je nekoliko mojih prijatelja koji su pokazali veliku solidarnost i saosjećanje” kazao je Lukić koji je u četvrtak organizovao prevoz robe.

Vrijednu pošiljku hrane obezbijedio je Milan Leburić zajedno sa radnicima “Fortune” i Bojanom Ristić, šeficom ove trgovine u Gradišci.

Garderobu za Jovana, njegovu sestru i braću poklonio je Milorad Vranjevac iz Subotice, vlasnik “Ledženda” zajedno sa Irenom Bosnjaković, dok je robu i vaskršnju čestitku isporučila Dijana Brdar, radnica u banjalučkom butiku ovog preduzeća.

Voće i povrće pokloila je firma “Agrofruktus” iz Gradiške, čiji je direktor Mladen Đurđević, dok je Jovanu za Vaskrs 100 KM poklonio radnik ovog preduzeća Aleksandar Petrović.

Jovanče, njegova sestra i otac su pošiljku i poruke doživjeli veoma emotivno, zahvalni svima koji pomažu i sa njima saosjećaju u bolu zbog smrti majke ovog dječaka koji je skromnošću i radom stekao velike simpatije.

/srpskainfo/