Sebastienu Ogieru u prometnoj nesreći u Zagrebu razbijen WRC auto od 700.000 eura(video)

Sport Video

AKTUALNI svjetski prvak u WRC-u Sebastien Ogier doživio je lakšu prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik uoči zadnjeg dana Croatia Rallyja.

Francuz je sa suvozačem Julienom Ingrassijom krenuo s Velesajma prema Medvednici i kod Kauflanda u Središću mu je 700.000 eura vrijedna Toyota Yaris WRC razbijena.

Na snimci koja kruži WhatsApp grupama vidi se kako se Francuz kreće prema istoku te se, iz nepoznatih razloga, bez žmigavca neoprezno prestrojava u desnu traku. U tom trenutku mu sa stražnje desne strane dolazi osobni automobil koji ga udara u desni bok i završava u ugibalištu autobusne stanice, koja je možda spriječila i težu nesreću.

“Sebastien i Julien su sudjelovali u prometnoj nesreći na putu prema današnjem reliju. Nitko nije ozlijeđen, a Yaris je osposobljen za današnju etapu”, objavila je Ogierova momčad Toyota Gazoo Racing na Twitteru.

Ogier se nakon nesreće vratio u garažu na Velesajmu, gdje su ga mehaničari zakrpali i Francuz je stigao na početak relija.

Nesreću je Indexu potvrdila i PU Zagrebačka.

“Dobili smo dojavu o prometnoj nesreći kod zgrade Porezne uprave u nedjelju u 7:15 sati. Ozlijeđenih osoba nije bilo, samo materijalna šteta”, rekli su nam.

/index.hr/*