Lopov završio iza rešetaka: Sumnjiči se za više krađa

BiH Hronika
Lice čiji su inicijali E.A. iz Istočne Ilidže uhapšeno je zbog sumnje da je na području opštine Istočno Novo Sarajevo počinilo više krivičnih djela, među kojima je krađa automobila.

Ovo lice, koje je uhapšeno u ponedjeljak, 19. aprila, sumnjiči se da je istog dana u Spasovdanskoj ulici otuđilo više artikala iz trgovinske radnje.

E.A. se sumnjiči i da je u istoj ulici u stubištu zgrade ispisalo grafite, a u Hilandarskoj ulici iz haustora ukralo bicikl, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Isto lice je osumnjičemo i da je u subotu, 17. aprila, ukralo više artikala iz radnje u Spasovdanskoj ulici, te da je tokom noći sa 17. na 18. april sa parking-prostora u istoj ulici otuđilo putnički automobil, kojim je u Ulici Petra Kočića u Istočnom Novom Sarajevu sletilo sa kolovoza, čime je na automobilu nanesena materijalna šteta.

Otuđeni automobil i bicikl su pronađeni i vraćeni vlasnicima, a nakon dokumentovanja predmeta pritiv E.A. biće podnesen izvještaj za počinjena krivična djela Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

/.bl-portal.com/*