KURSADŽIJE PONOVO NA OKUPU – POZNATI GLUMAC OTKRIO DETALJE! Jedan od najgledanijih projekata uskoro PONOVO NA TELEVIZIJI!

Zabava

Glumac Saša Pantić kaže da su se “Kursadžije” poslije toliko godina ponovo okupile i da čekaju pravu TV stanicu koja će otkupiti sadržaj koji su snimili.

To je bio jedan od najgledanijih projekata. Mi smo svi prijatelji i privatno. Proveli smo zajedno 18 godina, dočekali smo punoljetstvo. Uradili smo ponovo nešto zajedničkim snagama. Nudimo projekat “Kursadžije” TV kućama, pa ćemo vidjeti šta nam je najbolje rješenje – poručuje Saša, koji smatra da je hrabrost u današnje vrijeme raditi predstave.

Printscreen You Tube

Korona je utjecala na sve nas i to je neminovno. Ljudi su depresivni i u današnje vrijeme je hrabrost raditi bilo kakve predstave, pogotovo s velikom ekipom glumaca – kaže Pantić, koji je publici ipak premijerno izveo predstavu “Moja žena se zove Zlatko”.

U pitanju je predstava francuskog komediografa, koja je prilagođena našem području. Koliko je dobra predstava, svjedoči i to da je po njoj nastao film. Radi se o Stanislavu Hadžibuloviću koji je srećno udat u stanu svoje supruge koja drži galeriju, ali kao i svaki Srbin, malo mu je žena, pa ima i ljubavnicu Đurđinu. Ljubavnica odluči nakon dvije godine Stanislavovih laži da će se razvesti, ode kod njegove žene i sve joj ispriča – otkriva Pantić.

/informer.rs/*