EVO KAKO JE PRONAĐENA NEDOSTALA TEODORA Policijska patrola primijetila je neobičan detalj na ulici: Bio je to znak da se priđe djevojčici

Društvo Region

Djevojčica Teodora M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena.

Djevojčicu je pronašla patrola Policijske brigade u reonu SC Milan Gale Muškatirovič, piše portal Informer.

Ekipa Brigade patrolirala je na toj lokaciji zbog teniskog terena. Na policijskoj radio vezi bila je stalna potraga za nestalim djetetom. Policajci su primetili usamljenu djevojčicu, prišli joj, proverili lične podatke i sve se srećno završilo.

Dječak sa kojim je zajedno nestala N. N., pronađen je jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu. On je ispričao ocu detalje nestanka. Naveo je da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali novca i dodao da nisu pravili nikakve “ludosti”.

Prema nezvaničnim informacijama, poslije nekog vremena, N. N. je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dječak zaspao, ona je pobjegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

 Maloljetnik je izjavio da je sa djevojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku Vukov spomenik gde mu je djevojka, koja se zove Teodora, uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Inače dvoje mladih su se navodno upoznali peko društvene mreže Instagram.

/alo.rs/*