Trenutno na operaciji u bolnici: I vozač ekipe “Kuća od srca” u teškom stanju

Hronika Region

U udesu koji se danas dogodio u Lađevcima kod Kraljeva, preminula organizatorka emisije “Kuća od srca” Jasmina M. (47). Kako nezvanično saznaje Blic i vozač je u teškom stanju i trenutno se nalazi na operacionlom stolu u opštoj bolnici “Studenica”.

Jasmina je bila živa kada je stigla u bolnicu, međutim imala je strašne povrede po cijelom tijelu i brojne prelome. Odmah je prebačena na reanimaciju, ali je ubrzo podlegla stravičnim povredama – kaže izvor za Blic i otkriva u kakvom je stanju povrijeđeni vozač ekipe “Kuća od srca”.

Vozač je u teškom stanju, i trenutno se nalazi na operaciji – naveo je izvor za Blic.

Podsjetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naletio na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio dio ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, pišu Novosti.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povrijeđenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmjenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

/srpskainfo.com/*