Kako prebaciti apsolutno sve sa jednog telefona na drugi

Tehnologija

Ako želite kopirati podatke, fotografije i muziku, sa starog telefona na novi, ovo je aplikacija koja vam je potrebna.

Često se dogodi da modeli telefona koje koristimo nisu kompatibilni, što postupak prebacivanja podataka čini znatno težim. Kako bi sve išlo glatko i bez poteškoća, postoji aplikacija namijenjena baš za to: kopiranje podataka sa starog smartfon uređaja na novi.

Uz pomoć ove aplikacije bez ikakvih problema ćete lako prebaciti sve podatke koje želite. Možete odabrati šta želite kopirati, a šta ne.

Aplikacija “Coolmuster Mobile Transfer” ima sve potrebne opcije za kopiranje podataka s jednog uređaja na drugi.

Prenosi sve vrste podataka: kontakti, poruke, aplikacije, video, fotografije, kalendar i slično.

Podržava više platformi što znači da lako možete prebaciti podatke sa Android na iOS i obratno.

Ako prebacujete s Android uređaja na drugi Android, možete odabrati najmanje 8 vrsta datoteka istovremeno. Alat za prebacivanje dozvoljava simultano prebacivanje tekst poruka, muzike, dokumenata, kontakata, drugih aplikacija i podataka kojima imate pristup.

Aplikacija omogućava da sami izaberete podatke po kategorijama, da presnimite samo stvari koje smatrate potrebnima. Pored toga, možete izabrati brisanje postojećih podataka na novom telefonu, prije nego se podaci sa starog telefona kopiraju. Tako ćete biti sigurni da imate potpuno nov uređaj, sa svim podacima koji su vam važni i koristili ste ih na starom telefonu.

Za što lakši postupak prebacivanja podataka, u slučaju da nemate podatkovni kabel, možete odabrati kopiranje putem Wi-Fi veze. Bežični prenos je moguć i radi bez ikakvih problema u slučaju da kopirate podatke sa jednog Android uređaja na novi Android.

/geek/