“Građani nisu birali zastoj”: Selak smatra da je neohodno da Banjaluka dobije budžet

Društvo Republika Srpska
Predsjednik SPS-a Goran Selak smatra da je neophodno da Banjaluka dobije budžet kako bi grad nastavio sa normalnim funkcionisanjem.

“Građani Banjaluke sigurno nisu birali zastoj u funkcionisanju grada i neusvajanje budžeta, nego predstavnike koji treba da, prvenstveno, zastupaju interese građana, a ne interese stranaka”, rekao je Selak.

Selak se danas sastao sa predsjednikom Gradskog odbora SPS-a Banjaluka Sašom Kondićem i odbornicima u Skupštini grada, te su zaključili da će odbornici SPS-a podržati svako konstruktivno rješenje koje će doprinijeti da građani Banjaluke ne ispaštaju zbog političkih sukoba.

Kondić, koji je i šef kluba odbornika u gradskom parlamentu, rekao je da će ta stranka i dalje biti konstruktivni i korektivni faktor, ali i protivnik politizovanja osnovih funkcija i zaduženja Skupštine grada, kao što je usvajanje budžeta, saopšteno je iz SPS-a.

“Naša podrška će uvijek biti za konstruktivna rješenja, dijalog i dogovor među političkim akterima. Ničiji interes, ni lični ni stranački, ne može biti
iznad interesa građana”, naglasio je Kondić.

/bl-portal.com//*