“Podrška konstruktivnim rješenjima” Selak se sastao sa odbornicima SPS u Skupštini Banjaluke

Banja Luka

Predsjednik SPS Goran Selak u Banjaluci se sastao sa predsjednikom Gradskog odbora SPS Banjaluka Sašom Кondićem i odbornicima u Skupštini grada Banjaluka, sa kojima je razgovarao o aktuelnoj situciji u najvećem gradu Srpske.

Na sastanku je ocijenjeno da je neophodno da Banjaluka dobije budžet kako bi grad nastavio sa normalnim funkcionisanjem, te da će odbornici SPS podržati svako konstruktivno rješenje koje će doprinijeti da građani Banjaluke ne ispaštaju zbog političkih sukoba.

– Naš zajednički stav je da je neophodno razgovarati prvenstveno o interesu grada i da će naredne godine biti sasvim dovoljno vremena za vođenje predizbornih kampanja. Građani Banjaluke sigurno nisu birali zastoj u funkcionisanju grada i neusvajanje budžeta, nego predstavnike koji treba prvenstveno da zastupaju interese građana a ne interese stranaka – istakao je Selak.

Predsjednik Gradskog odbora SPS Banjaluka i šef kluba odbornika u gradskom parlamentu Saša Кondić poručio je da će SPS i dalje biti konstruktivni i korektivni faktor, ali i protivnik politizovanja osnovih funkcija i zaduženja gradske skupštine kao što je usvajanje budžeta.

– Naša politika je vrlo jasna po pitanju interesa građana Banjaluke i našu podrška će uvijek biti za konstruktivna rješenja, dijalog i dogovor među političkim akterima. Ničiji interes, ni lični ni stranački, ne može biti iznad interesa građana – poručio je Kondić.

/srpskainfo.com/*