4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU FATALNI ZAVODNICI ALI SAMO JEDAN JE NABOLJI

Zabava

U horoskopu postoje znakovi kojima se jednostavno nije moguće oduprijeti. Nema svaki znak Zodijaka titulu Casanova ili Mata Hari. Provjerite imate li talent za zavođenje.

4. BIK

Ovaj znak može zavesti uprkos svojoj inertnosti. Polako i lako, Bik zna kako se “uvući pod kožu”. Nema mu premca u seksualnim vještinama i njegove senzualne usne ostavljaju bez daha. Bik će partnera odabrati vrlo studiozno, ali Škorpion može imati samo urođeni talent da ga privuče. Radit će polako, ali kad pobijedi to je bingo. Njegova tajna zavođenja je u pokretima ili nježnim poljupcima.

3. BLIZANCI

Blizanci zavode, ali na intelektualnom nivou. U zavođenju je nešto u čemu su najbolji. Niko ne zna upaliti plamenu iskru kao ovaj znak. Ponekad se zabavi u zabavu i često ode bez pozdrava. Od njega se ne mogu očekivati ​​ozbiljnost i ustrajnost, međutim, nećete ga zaboraviti tek tako. Njegovi aduti su osmijeh i komunikacija.

2. LAV

Stav Lava je neodoljiv. Njegova pojava, malo je reći, fascinira. Aduti za zavođenje su mu stajling i gestakulacija budući da ovaj znak veći dio svog života provodi ispred ogledala. Lav sebi ne bi priuštio luksuz u vidu nekog propusta na fizičkom izgledu. Njega naprosto ne možete da ne primijetite!

1. ŠKORPION

Ovde je suvišno reći bilo šta. Škorpion je kralj zavođenja. On ubija pogledom. Kad uoči “žrtvu” najprije je fiksira do te mere da njen pogled morate osjetiti na sebi. Imate osjećaj kao da vas je nešto probolo? Da, to je Amorova strelica. Dalji tok događaja sa njom je neizvestan, ali svakako uzbudljiv.

/cicimici.com/*