GRADIŠKA: Pijan ometao policajce pa uhapšen

Gradiška

mmgradiska 07. april, 2021.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Lice M.P. iz Gradiške uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pijan ometao policijske službenike prilikom kontrole kafića u ovom gradu.

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška su 06.04 2021. godine oko 19,45 časova izvršili kontrolu ugostiteljskog objekta, u Ulici vojvode Mišića u kojem su zatekli navedenog da konzumira alkoholno piće. On je odbio da prestane sa konzumiranjem i na taj način ometao policijske službenike u vršenju službene radnje

“Lice M.P. lišeno je sobode, a izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu”, saošteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Po kompletiranju predmeta protiv lica M.P. zbog počinjenog prekršaja u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru biće podnesen zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka nadležnom sudu. D.S. je zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru uručen prekršajni nalog.

Kažnjen i konobar

Licu D.S. iz Gradiške zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru (posluživanje alkoholom) uručen je prekršajni nalog.