Pročitajte dnevni horoskop za 3. april!

Zabava

Ovan

Napravite plan rada. Iako možda nemate pomoć od drugih ljudi to ne treba da vas obeshrabri i da samo sebe sabotirate. Ne odustajte od svojih ciljeva.

Bik

Budite uporni i sav trud će da se isplati. Napeti ste. Bavite se sportom i budite aktivniji.

Blizanci

Nemojte da vjerujete previše drugim ljudima. Veoma ste emotivni i brinete se zbog finansija. Strastveni ste, pa ako ste zauzeti poboljšaćete odnos sa partnerom.

Rak

Bićete napeti do polovine dana, pa ćete poslije da budete bolje volje. Partner vas podržava, nema razloga za brigu. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Lav

Veoma ste ambiciozni. Izbjegavajte rasprave. Dobro razmislite da li treba da ulažete neki novac u posao. Budite oprezni.

Djevica

Bitno je da ne pretjerujete sa planiranjem, odradite prioritete. Neophodna vam je podrška drugih u svemu što radite, osećate se pomalo nesigirno. Neka osoba koju ste odavno upoznali može da pokaže simpatije.

Vaga

Veoma ste iscrpljeni, ali dajte sve od sebe do kraja dana da završite sve što ste započeli. Izbjegavajte rasprave sa drugim ljudima na poslu. Budite uporni.

Škorpija

Prija vam prisustvo neke osobe koja vam se dopada i čekate da napravi prvi korak. Veoma vam je stalo vam je da usrećite partnera. Pravite kompromise na poslu.

Strijelac

Nemate dosta vremena da stignete sve što ste zamislili. Odredite prioritete. Ne premarajte se na poslu. Potrudite se da budete detaljni.

Jarac

Ne želite da mijenjate ništa u vezi, uživate. Romantični ste više nego inače. Pod stresom ste zbog posla, ali ne zapostavljajte obaveze iako ste napeti.

Vodolija

Nije vrijeme za promjene na poslu, držite se ustaljenog načina rada. Nemate ni danas dovoljno energije, potrudite se da odradite prioritete. Provedite više vremena kod kuće.

Ribe

Pod stresom ste zbog posla. Neka ženska osoba može da vam da dobar savjet. Usvojite tuđe mišljenje, može da bude korisno.

/mondo.ba/*