Trendy patike, savršen izbor uz proljećnu garderobu

Život i stil

Patike su idealne za ovaj prelazni period između čizmica i omiljenih sandala

Pored jeseni najbolji dio godine za nošenje patika, je svakako proljeće. Patike su idealne za ovaj prelazni period između čizmica i omiljenih sandala. Dovoljan je samo jedan, ali pravi par patika koji će da upotpuni i unapredi svaku vašu odjevnu kombinaciju.

One bi trebalo da na svoj način budu drugačije i upečatljive. Bez obzira na to da li ih nosite u sportskoj ili svakodnevnoj varijanti, sa farmerkama i nekom cool jaknom, ili ih možda radije birate i za nešto elegantnija izdanja, trendy patike će sigurno unaprediti vaš stil.

Deichmann
foto: Promo

Bijele patike za sve modne kombinacije

Sa patikama bijele boje definitivno ne možete da pogriješite. Bilo da ih nosite sa farmerkama, cvijetnom suknjom ili lepršavom haljinicom bićete spremne za sve najomiljene aktivnosti ovog proljeća.

Deichmann
foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj prirode, šetnje i sportskih aktivnosti onda su trendy patike svijetlih nijansi savršen izbor za vas. Patike odlično uklapa uz bilo koju odjevnu kombinaciju. Patike u svijetlijim tonovima možete nositi preko dana, a one elegantnije, u zlatnim i srebrnim, mogu se nositi i za večernje šetnje.

Deichmann
foto: Promo

/espreso/