SRAMOTA! UEFA PRAVI PRESEDAN ZBOG RONALDA! Kristijanov gol protiv Srbije će biti PRIZNAT!

Gradiška Sport Zabava

mmgradiska 01. april, 2021.

Evropska fudbalska federacija (UEFA) priznaće pogodak Kristijana Ronalda i upisaće pobjedu selekciji Portugalije u susretu sa Srbijom u 2. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine!

Skandal potresa evropski fudbal! Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je da prizna gol Kristijana Ronalda protiv reprezentacije Srbije i upiše pobjedu ekipi Portugalije.

Pet dana poslije utakmice koja je završena neriješenim rezultatom (2:2), UEFA je popustila pod pritiskom aktuelnog prvaka Evrope i odlučila da napravi presedan. Duel u Beogradu obilježila je sporna situacija u posljednjem minutu utakmice, kada je Kristijano Ronaldo šutirao na gol, a Stefan Mitrović je klizećim startom izbio loptu u predjelu gol linije.

Glavni arbitar Dani Makeli nije priznao pogodak, iako moramo biti realni i reći da je lopta prešla gol-aut liniju, ali sudijina je bila posljednja. Bar se činilo da je tako..

Međutim, izgleda da su u UEFA odlučili da naprave presedan. Tome je možda kumovao i Makeli, koji je priznao da je pogriješio i izvinio se selekciji Portugala i njihovom selektoru Fernandu Santošu.

– Sve što mogu da kažem na osnovu FIFA politike je da sam se izvinio selektoru, gospodinu Fernandu Santošu, kao i cijelom portugalskom timu zbog svega što se dogodilo. Kao sudijski tim, uvijek činimo sve napore da donosimo pravilne odluke. Kada smo predmet vijesti kao što smo sada, to nas ne čini nimalo srećnim – istakao je Makeli prije nekoliko dana.

Sada su čelni ljudi iz UEFA prelomili i odlučili da priznaju pogodak Kristijana Ronalda, pripišu pobjedu Portugaliji i oduzmu Srbiji osvojeni bod.

Dragi čitaoci, riječ je o prvoaprilskoj šali. Nadamo se da se neće naljutiti na nas, jer smo za svijetski dan šale samo željeli da napravimo dobru foru i izmamimo vam osmijeh na lice.