Tramp upao na svadbu i držao miting pred okupljenima(video)

Sport

U nedostatku mitinga koje je rado držao, bivši američki predsjednik Donald Tramp zauzeo je centralno mjesto na plesnom podijumu tokom vjenčanja u svom klubu „Mar-A-Lago“ i žalio se na gubitak izbora, kritikujući Džoa Bajdena, odnose sa Kinom, Iranom i krizom na južnoj granici. Na kraju je, ipak, poželio sreću novopečenom bračnom paru.

Tramp se na prijemu zvanica pojavio u smokingu i činilo se kao da želi da nazdravi u mladino i mladoženjino ime.

Međutim, čim se uhvatio mikrofona, njegov govor je počeo da skreće u domen politike i nalikovao onim koje je držao na mitinzima dok je bio predsjednik.

Bivši predsjednik zauzeo je centralno mjesto na svadbi i pričao dva i po minuta pokrivajući brojne teme, uključujući Bajdenove nedostatke, spoljnu politiku, odnos sa Kinom i Iranom i situaciju na granici sa Meksikom.

Slično kao i na mitinzima, pitao je okupljene: „Da li vam nedostajem?“, a onda nazdravio novopečenim mladencima Džonu i Megan Arigo.

„Dobijam razne izvještaje. Govore mi o granici, o Kini, o Iranu. Spremni smo da se nagodimo, oni su spremni na sve. I onda ovaj tip (Bajden) ode i skine sankcije i kaže da bi želio da pregovara“, počeo je Tramp svoj monolog.

Ekcentrični milijarder rekao je da se isto dešava i sa Kinom.

„Oni se nikada ne ponašaju tako prema nama. Ono što se desilo prije nekoliko dana bilo je užasno“, ispričao je Tramp.

/rts.rs/*