Jokić za RTS: Naš tip košarke je malo drugačiji, Gordon zna zašto je došao(video)

Sport Video

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić bio je vrlo zadovoljan nakon pobjede svog Denvera nad Atlantom, a nakon meča za RTS je govorio o pojačanjima koja su Nuggetsi doveli tokom prijelaznog roka. Javal McGee i Aaron Gordon, koji je već debitirao, stigli su u Denver.

Jokić je umalo ostvario tripl-dabl protiv Atlante za koju je nastupio i Bogdan Bogdanović, a franšiza iz Kolorada je trijumfovala 126:102.

“Dobra utakmica za nas. Da može svaki put da bude ovako, bilo bi veoma dobro. Cijela ekipa je igrala sjajno, svi su igrali nesebično i lopta je kružila, tako da je mnogo lakše kada igramo na taj način, nego kada smo sebičniji”, počeo je Jokić razgovor sa našim Aleksandrom Žigićem.

Momak iz Sombora se potom osvrnuo na nove igrače, posebno Gordona koji je stigao iz Orlanda.

“Eron Gordon je došao, Džaval je došao, Klark takođe… Gordon je igrao zaista fenomenalno, momak je prihvatio ulogu i zna zašto je došao. Nadamo se da će nastaviti sa takvim pristupom, mislim da je to najbitnije. Daćeš nekad pet-šest poena i moraćeš da čuvaš protivničkog najboljeg igrača, nekada ćeš dati 25 poena… Naš tip košarke je malo drugačiji”, zaključio je Jokić.

/rts.rs/*