Kako stare razni znaci zodijaka? ;)

Zabava

Svako od nas stari na drugačiji način. Na to utiče tip temperamenta, karakterne osobine, jake i slabe strane.

Ali postoje neke opšte tendencije, koje određuju isti tip ponašanja horoskopskih znakova.

Čitajte o sebi i prijateljima, biće vam interesantno!

Ovan

Ovnovi ignorišu svoje godine, žive u datom trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose „kožnu jaknu“, i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni da sanjaju.

Bik

Bikovi vole malo više da pojedu, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

Blizanci

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju da rade, napreduju i razvijaju se.

Rak

Rakovi se dijele na dvije vrste: onu koja nikad ne stari i onu koja u starosti podsjeća na Majku Terezu. Traže poštovanje, postaju pravi bake i djedovi.

Lav

Lavovi su staloženi i snishodljivi. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele da budu autoritet i uzor mnogima.

Djevica

Djevice s godinama počinju negativno prihvaćati svijet oko sebe. Kritični su, trude se da ostanu u formi, brinu o svom zdravlju, u svemu teže savršenstvu. U starosti su stroge, pametne i njegovane dame i gospodo.

Vaga

Vage brinu o svom izgledu, podmlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu.

Škorpija

Škorpije su važne i ugledne. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrisane na svoje ciljeve i ubeđenja. Tvrdoglave su i nametljive.

Strijelac

Strijelci se trude da ne primjećuju svoje godine i očekuju komplimente za svoj izgled. Oni zadržavaju svoju atraktivnost i seksualnu privlačnost do kasno u životu.

Jarac

Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i djetinjast.

Vodolija

Vodolije su neobično ozbiljne. S godinama mogu da postanu ekscentrične, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidive su.

Ribe

Ribe se mnogo plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je bilans, sumiraju rezultate. Zbog preterane brige mogu da žive kraće, nego što bi inače.

Poklapa se, zar ne? Pokažite ovo svima, pustite ih da pročitaju i analiziraju ponašanje bake i djeda i neka sami znaju šta ih očekuje u budućnosti!

/uspesnazena.com/*