PU GRADIŠKA: U Gornjim Podgradcima u prostorijama fudbalskog kluba policija zatekla 14 osoba na žurci

Gradiška Hronika

mmgradiska 26. mart, 2021.

Gradiška policija zatekla je sinoć 14 osoba u prostorijama fudbalskog kluba u mjestu Gornji Podgradci, gdje je bila organizovana privatna zabava, što nije u skladu sa epidemiloškim mjerama koje su na snazi u Republici Srpskoj.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se D.L. i V.B. obojica iz Gradiške, ispitaju na navedene okolnosti, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

“Policijska uprava Gradiška kontinuirano sprovodi pojačane aktivnosti na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije koje se odnose na sprečavanje širenja virusa među stanovništvom, te su tom prilikom evidentirali jedno krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policijska uprava Gradiška poziva građane da nadležnim skužbama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.