NEMORALNA PONUDA Manekenka tvrdi da su joj nudili 60.000 evra da zavede Novaka Đokovića

Zabava

Svjetski mediji bruje o skandaloznoj i sramnoj podmetačini kojom su nepoznati akteri iz Engleske nedavno pokušali da ukaljaju ugled najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću.

Poznata srpska manekenka Natalija Šćekić nedavno je otkrila da joj je ponuđeno 60.000 evra i luksuzno putovanje za zavođenje Novaka Đokovića!

Manekenka je avionom otišla u London na jedan poslovni sastanak, a neimenovani poznanik je imao nepristojnu ponudu za atraktivnu plavušu, prenosi Kurir.

See the source image

Navodno, njega su kontaktirali iz Engleske, gdje je već obavljao neke smunjive poslove, i tražili mu da nađe leijpu devojku koja bi zavela Novaka, odvukla ga u krevet i sve snimila. On je odlučio da pozove Nataliju.

Nazvao me čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smijem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mjesto i da sve to snimim – rekla je manekenka nedavno u intervjuu za “Svet”.

Ona je odmah, kaže, odbila ovu sramnu ponudu.

See the source image

– Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu – rekla je Natalija.

Šokantna priča  srpske manekenke ekspresno je obišla čitavu planetu, prenijeli su brojni ugledni svjetski mediji, poput Marke, RT, Tuto Sport.

/srpskainfo.com/*