Tanja Savić dobila djecu na sudu, ali prvo će morati u karantin

Društvo Region

Pjevačica Tanja Savić će morati po dolasku u Australiju da bude u karantinu zbog pandemije, pa tek onda da završi papirologiju.

Nakon skoro godinu, koliko je prošlo otkada je suprug pjevačice Tanje Savić odveo njihovu djecu u Australiju, ona će konačno vidjeti sinove. Naime, prema riječima pjevačice, sud je 12. marta donio odluku, koja je postala pravosnažna, da djeca pripadaju njoj.

“Tanja traži najbolju opciju da ode po mališane. Svi se raduju njihovom dolaskom, baka uveliko sprema sve što klinci vole da jedu, kao i sobicu. Tanjina sestra Biljana ushićena je skoro kao Tanja. U Radincima je prava eufrija. Tanja će ovih dana otpuvati u Australiju kako bi ih dovela, svakako tamo mora biti neko vrijeme u izolaciji jer tako nalažu pravila zbog epidemije, a onda je čeka nekoliko dana da završi papirologiju i može nazad u Srbiju sa djecom”, kaže naš izvor.

“Istina je da sam dobila djecu. Jako sam srećna. Idem uskoro po njih u Australiju. Sudskim putem je presuđeno da djeca pripadaju meni i sada ja idem da ih dovedem u Srbiju”, rekla je vidno uzbuđena pjevačica za Pink.

Da je više nego zadovoljna odlukom, Tanja je objasnila i zahvalila svima koji su bili uz nju sve vrijeme dok je vodila bitku.

Podsjećanja radi, Tanjin suprug Dušan je u aprilu prošle godine odveo djecu u Australiju, i tada je krenuo pravi pakao.

Prvo je Tanja ćutala i nije javno pričala šta se desilo, a onda se uključila uživo u emisiju i kroz suze ispričala kroz šta prolazi. Njen suprug Dušan je nekoliko dana kasnije rekao da ona sve laže i medijima poslao prepisku u kojoj jedno drugom izjavljuju ljubav. Pjevačica je izjavila da je sve to laž i namještaljka, prenosi Blic.

/nezavisne.com/*