Otac poznate reperke se pojavio u takmičenju “Nikad nije kasno”: Bio je popularan u Jugoslaviji, a onda se povukao sa scene

Zabava

Prvi pjevač grupe “Generacija 5”, Jovan Rašić svojevremeno se pojavio u popularnom takmičenju “Nikad nije kasno”, a malo ko zna da je on otac poznate reperke.

Iako su mnogi i zaboravili na ovu veliku zvijezdu nekadašnje Jugoslavije, on je ovom prilikom pokazao da njegov talenat sa godinama nije ništa manji, prenosi Blic.

Ipak, sada njegova kćerka Sajsi MC gradi uspješnu karijeru na javnoj sceni, ali i Jovanova druga kćerka krenula je njegovim stopama.

See the source image

Tadašnji član žirija pomenutog takmičenja Đorđe David kasnije je ispričao da je bio na mukama kada je trebalo da ocijeni kolegu.

To je jedno od najneugodnijih iskustava u mom životu. Znate, ja sam vaspitavan da poštujem autoritete i bogate biografije i onda dođem u situaciju da me Žika pozove u emisiju, da budem u žiriju i na snimanju mi kaže ko su takmičari i pročita mi ime Jovan Rašić. Odmah sam ga pitao: “Da li je moguće da si mi ovo napravio? Da ja budem u žiriju i ocjenjujemo da li Jovan dobro pjeva?”. To je najgora stvar koju sam mogao da doživim jer Rašić je za mene muzička veličina, neko ko pjeva “Daj, daj, istinu mi daj”, pjesmu koja je “Generaciju 5” probila – ispričao je Đorđe nedavno za Grandonline i otkrio da je bio čest gost u Rašićevom domu.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Rašić je prvi otpjevao veliki hit “Dolazim za pet minuta” i važio je za veliku zvijezdu, ali se vremenom povukao iz javnosti i posvetio stomatologiji.

/srpskainfo.com/*