Jelena Karleuša se oglasila nakon diskvalifikacije Banjalučanke: “Mlada je, naučila je lekciju!”

Banja Luka Muzika Region

Nakon bure koja se podigla oko diskvalifikacije banjalučanke Vanje Knežević iz “Zvezda Granda”  Jelena Karleuša ponovo se oglasila na Instagramu.

Vidim da je javnost napala takmičarku Granda koja je psovala žiri, a zatim objavljivala uvrede na društvenim mrežama. Stvar je riješena, takmičarka je diskvalifikovana i nema potrebe da se dalje vrijeđa i napada – napisala je pjevačica na storiju.

FOTO: NEKI NOVI KLINCI/SCREENSHOT YOUTUBE
FOTO: NEKI NOVI KLINCI/SCREENSHOT YOUTUBE

– Treba razumjeti i oprostiti njenu nepromišljenost, mlada je i naučila je lekciju – poručila je Jelena uz crveno srce pritom otkrivši nove detalje, ali i stavivši do znanja da više neće komentarisati ono što se dogodilo u posljednjoj emitovanoj emisiji.

Podsjetimo, takmičarka je u svojim objavama napisala kako ju je Jelena “psihički zlostavljala”, te da smatra da je nepravedno diskvalifikovana. Jelena je svoju prethodnu objavu obrisala sa storija, a u njoj je pisalo sljedeće:

– Ponosna sam na svaki komentar koji sam ikada dala u ‘Zvezdama Granda’. Svaki je bio realan, iz dobre namjere, iskren i pogađao istinu tačno u centar. Ono najbitnije – nikada nisam pogriješila u procjeni”.

/srpskainfo/